Voorwaarden en Geheimhouding Beleid

Algemene Voorwaarden

OVEREENKOMST:

De overeenkomst komt tot stand nadat de opdrachtgever een bestelling heeft geplaatst en Raamdecoratiesale deze bestelling elektronisch heeft bevestigd Wijzigingen in de oorspronkelijke opdracht aangebracht door de opdrachtgever die voor hogere kosten zorgen worden bij de opdrachtgever in rekening gebracht. U heeft tevens onze algemene voorwaarden gelezen en gaat hiermee akkoord voordat u een bestelling bij ons plaatst.

Onze producten:

Al onze producten wij verkopen worden gemaakt op basis van de door uw opgeven maten. Houdt er rekening mee dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om de juiste maten van uw raam op te meten en om zelf goed te beoordelen wat past op uw raam. U hoeft niks af te trekken van uw eigen metingen om te ervoor te zorgen dat onze producten perfect zullen passen op uw ramen. We kunnen geen retours en refunds accepteren als u ons de verkeerde maten heeft doorgegeven. We zullen namelijk niet meer in staat zijn om deze producten te verkopen en daarom zullen wij niet in staat zijn om het geld terug te storten. Let up erop dat hoewel de jaloezieën worden gesneden met een hoge precisie machine we een speling van 2-5mm hanteren.

We zullen geen jaloezieën vervangen als de zij binnen dit spelings limiet vallen. Stof gebruikt bij het maken van de rol / jaloezieën zal variëren in hoogte tot de maximale hoogte die wij specificeren op onze website. Dit heeft geen invloed op de werking van een rolgordijn bijvoorbeeld.

Houd er rekening mee dat onze echte hout producten 100% gemaakt zijn van natuurlijke producten en zijn onderworpen aan kleurvariatie volgens het hout dat gebruikt wordt bij de vervaardiging van de jaloezieën en de productie van waar ze vandaan komen, daarom willen we klanten adviseren om zo snel mogelijk na het ontvangen van het kleurstaal uw bestelling te plaatsen.

Ook raden wij deze producten niet aan voor gebruik in ruimten met een hoge luchtvochtigheid of vocht zoals badkamers. Het hout dat wordt gebruikt voor de productie van de houten jaloezieën productie is voornamelijk basswood en genaamd door de fabrikanten hoe zij wensen. Wij behouden ons het recht voor om ze te hernoemen op onze website.

Bestellingen:

Alle vragen met betrekking tot gedane bestellingen of klantenservice moet worden gedaan via onze contact pagina. Omdat we producten uitbesteden in het gehele Verenigd Koninkrijk en Europa zijn we niet in staat om ondersteuning te bieden via de telefoon gezien eerst contact moet worden opgenomen met de leveranciers. Wij hanteren standaard 1 tot 2 werkdagen om te reageren op al uw vragen.

Levering:

We specificeren de nodige verzendtijd bij elke prijsberekening die we maken op onze product pagina. Houdt er rekening mee, dat als we 14 dagen neerzetten, het om 14 werkdagen gaat, wat betekent dat dit ingaat vanaf het moment dat de betaling binnen is (gebruikelijk binnen 24 uur).

Al onze producten worden op maat gemaakt waarbij wij tijd nodig hebben om ze te maken en te verzenden. Daarom vragen we om uw geduld. De gespecificeerde verzend voorwaarden zijn niet van toepasssing tijdens de feestdagen en met de kerst en oud en nieuw.

In het geval dat de vervoerder probeert te leveren maar de klant niet thuis is dan laat hij een kaart achter via de brievenbus of een email. Wanneer de klant niet contact opneemt om een afspraak te maken voor een nieuw lever moment en de goederen worden terugbezord bij ons brengen we (8.90- euro) in rekening voor extra bezorgingskosten.

Bij een levering moeten de dozen worden geïnspecteerd op mogelijke schade en daarnaast word er om een handtekening gevraagd bij ontvangst. De goederen in de dozen hoeven niet beschadigd te zijn, daarom verzoeken wij de klant om de goederen te inspecteren.

Alle door klanten ontvangen en voor getekende bestellingen die zijn beschadigd moeten direct bij onze worden gemeld via de contact pagina op onze website. Goederen moeten worden gecontroleerd in de dozen en we raden aan om dit zo snel mogelijk uit te voeren wannneer de goederen zijn ontvangen om zo elk probleem tijdig bij ons te melden. In ieder geval verzoeken wij klanten om ontvangst van de goederen te inspecteren en eventuele problemen te melden binnen een redelijke termijn van 28 dagen. Wij behouden ons het recht voor om digitale foto's op te vragen met betrekking tot wat voor problemen dan ook die u bij ons heeft gemeld.

Annuleringen/Retourbeleid:

Gezien wij vrijwel alleen op maat gemaakte producten leveren kunt u uw bestelling na het plaatsten hiervan niet annuleren, aanpassen, retourneren of om een teruggave van uw geld vragen.

Dit is conform met de Richtlijn 97/7/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten.

Dit omdat wij uw bestelling direct verwerken en in productie zetten nadat deze bij ons is binnengekomen.

Privacy Beleid:

Zie zowel de Cookie Policy als de nieuwe Privacy Policy door te klikken op de tabs onderaan onze pagina.

GESCHILLEN:

Let op dat op alle overeenkomsten en transacties met Raamdecoratiesale is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing. De rechter in het arrondissement waarin Raamdecoratiesale statutair is gevestigd, is bij uitsluiting bevoegd de geschillen die uit de tussen opdrachtgever en Raamdecoratiesale gesloten overeenkomsten voortvloeien te beslechten.

NIETIGHEID Wanneer een of meer van voorgaande artikelen ten gevolge van wettelijke maatregelen en/ of een rechterlijke beslissing nietig zijn of nietig worden verklaard, laat dit de toepasselijkheid van de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden onverlet.

Kinderveiligheid:

Gebruik van extra veiligheidsvoorzieningen kan het risico op wurging verminderen. Het elimineren van dit risico kan worden bereikt door de koorden, kettingen, banden en dergelijke buiten het bereik van kinderen te houden. U moet altijd eerst beginnen met het installeren van de kindveiligheids clips et cetera die wij aanbieden voordat u onze producten verder installeert. Mocht u om welke reden dan ook het onderdeel niet kunnen vinden moet u contact opnemen met ons via contact voor een vervanging, alleen wanneer u dit heeft ontvangen installeer dan uw product.

RAAMDECORATIESALE